Begeleid sporten

Personal Training

In welke vorm wil je sporten?

1-op-1 Personal Training
10 strippen

Zilver

79,50per training

  • 10 strippen
  • Flexibel in te plannen
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Inclusief lichaamsmetingen

Gratis & vrijblijvend kennismaken

20 strippen

Goud

74,50per training

  • 20 strippen
  • Flexibel in te plannen
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Inclusief lichaamsmetingen

Gratis & vrijblijvend kennismaken

Personal Training

Bij ons train je met 1-op-1 begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer. Ieder traject is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, of je conditie wilt verbeteren, wij helpen je daarbij.

Afvallen, kracht opbouw en/of conditie verbeteren

Jouw doelen staan centraal bij onze Personal Training. Samen met een fysiotherapeut of personal trainer stel je jouw doelen vast. De trainingen zijn op maat gemaakt om deze doelen te bereiken en je krijgt gericht advies over voeding en beweging. Het Personal Training programma ziet er als volgt uit:

Intake en doelen bepalen

Intake en doelen bepalen

Aan het begin van jouw Personal Training traject maak je kennis met je personal trainer of fysiotherapeut. Tijdens deze uitgebreide intake worden je huidige fitnessniveau, leefstijl en persoonlijke doelen grondig geanalyseerd. Dit helpt ons om een op maat gemaakt trainingsplan te ontwikkelen dat realistisch, haalbaar en motiverend is, zodat je goed voorbereid aan je traject begint.

Nulmeting

Nulmeting

De nulmeting is het startpunt van je traject. Latere metingen worden hiermee vergeleken om je voortgang te volgen. Deze nulmeting helpt bij het stellen van realistische en haalbare doelen, zodat je gemotiveerd blijft en met plezier aan je traject werkt.

Trainen met 1-op-1 begeleiding

Trainen met 1-op-1 begeleiding

Je trainingen zijn specifiek afgestemd op jouw gestelde doelen. Tijdens de sessies word je intensief begeleid door een personal trainer of fysiotherapeut. Dit zorgt voor veilige en duurzame training, helpt blessures te voorkomen en werkt aan je fitheid op lange termijn. Je werkt aan zowel kracht als conditie om effectief je doelen te bereiken.

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Het behalen van je doelen valt of staat met de juiste voeding. Daarom bieden we binnen Personal Training ook gedegen voedingsadvies. Dit advies is aangepast aan jouw persoonlijke doelen, zoals spieropbouw of verantwoord gewichtsverlies.

Tussentijdse metingen

Tussentijdse metingen

Om je voortgang te monitoren, voeren we tussentijdse metingen en fysieke belastbaarheidstests uit. Deze metingen geven inzicht in je vooruitgang. Op basis hiervan kunnen we de training en het voedingsadvies aanpassen om optimale resultaten te behalen.

Werk aan jouw doelen met Personal Training

Ben je klaar om jouw fitnessdoelen te bereiken met de begeleiding van een professionele fysiotherapeut of personal trainer? Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en fitter leven. Meld je vandaag nog aan voor onze Personal Training en ervaar de persoonlijke aandacht en op maat gemaakte programma’s die je helpen je doelen te bereiken.

Begin nu met Personal Training