Bij onze fysiopraktijk in Uden staan we klaar om je te begeleiden bij het verhelpen van jouw klachten. We bieden gespecialiseerde zorg op het gebied van blessure herstel, (chronische) pijnklachten, revalidatie na een operatie en het bieden van preventieve fysiotherapeutische zorg.

Wij investeren in het leveren van de meest recente behandeltechnieken en methoden. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de meest optimale en op maat gemaakte behandeling krijgt.

Of je nu herstelt van een blessure, van je pijnklachten af wil of op zoek bent naar begeleiding in sport en beweging, onze therapeuten zijn er om je te begeleiden op jouw weg naar herstel en een pijnvrij leven.

Bekijk onze tarieven

Onze effectieve behandelmethodes

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een geavanceerde behandelvorm voor pees- en spierblessures. Deze behandelmethode is ontworpen voor het verlichten en oplossen van pees- en spierklachten.

Lees meer

Dry needling

Dry needling is een gespecialiseerde fysiotherapeutische techniek waarbij een dunne naald wordt gebruikt om triggerpoints (spierknopen) in spieren aan te prikken.

Lees meer

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is een gespecialiseerde tak van fysiotherapie die gericht is op het herstellen van atleten tijdens en na blessures en het optimaliseren van de prestaties.

Lees meer

Fysio Hier staat voor

Onze visie

Bij Fysio Hier vinden wij het creëeren van een vertrouwde omgeving en gemoedelijke sfeer heel belangrijk. We vinden het fijn als jij je op je gemak voelt. Zo kunnen wij de meest passende zorg bieden zodat jij weer de activiteiten kan uitvoeren die je gewend bent. Ons doel is om samen met jou te werken aan een leven dat vrij is van belemmeringen door pijn of blessures en het maximale fysieke potentieel te bereiken.

Blessure herstel

We begrijpen dat een blessure een aanzienlijke impact kan hebben op je dagelijks leven. De fysiotherapeut voert een uitgebreid onderzoek uit om de oorzaak van de blessure te identificeren en een juiste diagnose te kunnen stellen. Ieder lichaam is uniek, daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Pijnvrij leven

Bij Fysio Hier geloven we in de kracht van gerichte zorg en persoonlijke aandacht om je te helpen een pijnvrij leven te leiden. Hierbij is belangrijk om niet alleen te richten op het verlichten van symptomen, maar ook op het identificeren en aanpakken van de oorzaken van pijn, waardoor een duurzaam herstel mogelijk wordt.

Preventie

We zetten sterk in op preventie door middel van sport en beweging. We begrijpen het belang van het voorkomen van blessures en gezondheidsproblemen. Daarom bieden we bij Fysio Hier naast fysiotherapie ook groepslessen en personal training aan. Onze deskundige therapeuten en trainers bieden begeleiding en advies om blessures te voorkomen of om er zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan tijdens het sporten. Lees meer hierover op de pagina sport.

Of bel ons voor een afspraak

Fysio Hier bellen0413 289 694