Bij Fysio Hier in Uden bieden we een breed scala aan fysiotherapie behandelingen aan om jou te ondersteunen. De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid. Onze fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Shockwave therapie, dry needling, pre- en postoperatieve begeleiding, sportmassage, (medical) taping, preventie, hardloopanalyses en sportrevalidatie, we hebben het allemaal onder een dak. Ontdek hoe onze specialisten je kunnen helpen op weg naar een beter, pijnvrij en actiever leven. Hieronder vind je informatie over de verschillende behandelingen die we aanbieden.

Of bel ons voor een afspraak

Fysio Hier bellen0413 289 694

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een geavanceerde behandelvorm voor pees- en spierblessures. Deze behandelmethode is ontworpen voor het verlichten en oplossen van pees- en spierklachten.

Lees meer

Dry needling

Dry needling is een gespecialiseerde fysiotherapeutische techniek waarbij een dunne naald wordt gebruikt om triggerpoints (spierknopen) in spieren aan te prikken.

Lees meer

Medical taping

Medical taping, ook bekend als kinesiotaping, is een methode waarbij speciale elastische tapes op de huid worden aangebracht om de spieren en gewrichten te ondersteunen en stabiliseren.

Lees meer

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is een gespecialiseerde tak van fysiotherapie die gericht is op het herstellen van atleten tijdens en na blessures en het optimaliseren van de prestaties.

Lees meer

Pre- en postoperatieve begeleiding

Pre- en postoperatieve begeleiding is een cruciaal proces vooraf én na je operatie.

Lees meer

Fysiotherapie bij zwangerschapsklachten

Ontvang gespecialiseerde begeleiding tijdens en/of na je zwangerschap om de klachten onder controle te krijgen en je beter te laten bewegen.

Lees meer

Hardloopanalyse

Tijdens een hardloopanalyse observeert de therapeut de manier waarop je rent. Hierbij letten we op je houding, voetlanding, paslengte en frequentie, symmetrie en bewegingsbereik.

Lees meer

Sportmassage

Sportmassage is een gespecialiseerde vorm van massage die is ontworpen om de specifieke behoeften van atleten en actieve individuen te ondersteunen.

Lees meer