Maak kennis met de fijne collega's van Fysio Hier. Zij werken er dagelijks aan om van jouw bezoek aan Fysio Hier een prettige ervaring te maken!

Lisanne van Dalen

Lisanne van Dalen

Fysiotherapeut

Mijn naam is Lisanne, fysiotherapeut en (personal) trainer bij Fysio Hier. Fysiotherapie betekend voor mij niet alleen symptomen van klachten bestrijden. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en het verhaal achter de klacht te kennen, dit om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen voor de lange termijn. Naast veelvoorkomende klachten heb ik me gespecialiseerd in sportrevalidatie, pre/post operatieve begeleiding & zwangerschapsgerelateerde klachten. Met mijn opgedane ervaring in de fysiotherapie en sport bij onder andere Papendal en het geven van (personal) trainingen kan ik deze twee richtingen perfect combineren.

Sjoerd van Hout

Sjoerd van Hout

Trainer

Ik ben Sjoerd, mijn interesse in sport en beweging drijft mijn rol als trainer binnen onze praktijk. Of je nu deelneemt aan groepslessen of personal training, de kans bestaat dat ik de training verzorg. Naast mijn rol als trainer houd ik mij bezig met de ontwikkeling en uitvoering van de website en marketingstrategie van onze praktijk. Ik zet me dagelijks in om van onze praktijk en sportschool een inspirerende omgeving te maken.

Daniëlle van Dalen

Daniëlle van Dalen

Backoffice

Mijn naam is Daniëlle, ik ondersteun met veel plezier het enthousiaste team van Fysio Hier Uden. Ik werk voor Fysio Hier op de afdeling administratie en je vind me bij de receptie. Ik houd me bezig met de dagelijkse administratieve werkzaamheden van onze praktijk. Zowel persoonlijk als telefonisch help ik je graag met het plannen van je afspraak. Ook geef ik je graag informatie over de praktijk en onze behandelmogelijkheden. Bij deze heet ik je van harte welkom in onze praktijk!

Word jij onze collega?

Wij zijn op zoek naar leuke gedreven collega's! Klik op de knop hieronder om onze vacatures te zien!

Bekijk onze vacatures