Begeleid sporten

Duo Training

In welke vorm wil je sporten?

Personal Training in duo's
10 strippen

Zilver

42,50per training p.p.

  • 10 strippen
  • Flexibel in te plannen
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Inclusief lichaamsmetingen

Gratis & vrijblijvend kennismaken

20 strippen

Goud

39,50per training p.p.

  • 20 strippen
  • Flexibel in te plannen
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Inclusief lichaamsmetingen

Gratis & vrijblijvend kennismaken

Personal Training in duo’s

Met Duo Training train je samen met een partner onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer. Ieder traject is uniek en afgestemd op jullie gezamenlijke en/of individuele doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, of je conditie wilt verbeteren, wij helpen je daarbij.

Afvallen, kracht opbouw en/of conditie verbeteren

Jullie persoonlijke doelen staan centraal in onze Duo Training. Samen met een fysiotherapeut of personal trainer worden jullie gezamenlijke en/of individuele doelen vormgegeven. De trainingen worden op maat gemaakt om deze doelen te bereiken, en je krijgt advies over voeding en beweging. Het Duo Training programma bestaat uit:

Intake en doelen bepalen

Intake en doelen bepalen

Aan het begin van jullie Duo Training programma maak je kennis met de personal trainer of fysiotherapeut. Tijdens deze intake bespreken we per persoon je huidige fitnessniveau, leefstijl en doelen. Hierdoor kunnen we een trainingsplan opstellen dat realistisch, haalbaar en motiverend is, zodat jullie goed voorbereid aan de slag kunnen.

Nulmeting

Nulmeting

De nulmeting vormt het begin van je traject. Toekomstige metingen worden hieraan gespiegeld om je voortgang te volgen. Dit helpt bij het stellen van realistische en haalbare doelen, zodat je gemotiveerd blijft en met plezier aan je traject werkt.

Trainen met 1-op-2 begeleiding

Trainen met 1-op-2 begeleiding

De trainingen worden afgestemd op zowel jullie gezamenlijke als individuele doelen. Sommige onderdelen doen jullie samen, terwijl andere individueel worden uitgevoerd. Het trainen met een partner biedt extra motivatie en uitdaging. Tijdens de sessies krijg je intensieve begeleiding van een personal trainer of fysiotherapeut, wat zorgt voor veilige en effectieve training. Dit helpt blessures te voorkomen en werkt aan je fitheid op de lange termijn.

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Het bereiken van je doelen hangt sterk af van de juiste voeding. Daarom bieden we binnen Duo Training ook voedingsadvies. Dit advies wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen, zoals spieropbouw of verantwoord gewichtsverlies.

Tussentijdse metingen

Tussentijdse metingen

Om jullie voortgang te volgen, doen we tussentijdse metingen en fysieke belastbaarheidstests. Deze metingen geven inzicht in de vooruitgang. Op basis hiervan kunnen we de trainingen en het voedingsadvies aanpassen voor optimale resultaten.

Werk aan samen aan je doel met Duo Training

Zijn jullie klaar om samen jullie fitnessdoelen te bereiken met de begeleiding van een professionele fysiotherapeut of personal trainer? Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en fitter leven. Meld je vandaag nog aan voor onze Duo Training en ervaar de persoonlijke aandacht en op maat gemaakte programma’s die jullie helpen jullie doelen te bereiken.

Begin nu met Duo Training