Begeleid sporten

Small Group Training

In welke vorm wil je sporten?

Kleine groepen tot 8 personen
1x per week

Entry

49,504 keer trainen

  • 1 keer per week trainen
  • Kom in de flow van wekelijks trainen
2x per week

Motivated

69,508 keer trainen

  • 2 keer per week trainen
  • Word fitter en voel je beter
  • Maandelijks meet- en evaluatiemoment
3x per week

Pro

89,5012 keer trainen

  • 3 keer per week trainen
  • Optimale progressie in je fitheid
  • Maandelijks meet- en evaluatiemoment

Probeer Small Group Training

Vrijblijvend en kostenloos mee trainen met een gratis proefles!

Aanmelden voor een les

Small Group Training

Met Small Group Training train je in kleine groepen van maximaal 8 personen. Door de groepen klein te houden kunnen we iedere deelnemer goede persoonlijke begeleiding geven.

Onze trainers en fysiotherapeuten passen de training aan op jouw niveau en behoeften. Of je nu net begint of al langer bezig bent, we zorgen ervoor dat je veilig en effectief kunt trainen. Dit betekent dat je altijd de juiste ondersteuning en aanpassingen krijgt, precies wanneer je ze nodig hebt.

Door te trainen in een kleine groep motiveer je elkaar en word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. Small Group Training zorgt er voor dat je resultaten boekt waardoor je jezelf al snel sterker en fitter voelt.

Trainen in een klein groepsverband

Iedere training is afwisselend en uitdagend en wordt afgestemd op jouw fitheid en niveau. Aan een training kunnen maximaal 8 personen deelnemen, hiermee garanderen wij persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer. Een training duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen:

Warming up

Warming up

De warming up bestaat uit onder andere dynamische stretches en licht hartslag verhogende oefeningen. De warming up is essentieel om je lichaam voor te bereiden op de training die volgt en de kans op blessures te minimaliseren.

Small Group Training

Workout

De workout bestaat uit verschillende onderdelen waarbij altijd de focus ligt op kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Er wordt gestart met een kracht en/of techniek training gefocust op een bepaalde spiergroep. Vervolgens een training gefocust op uithoudingsvermogen wat wisselt tussen bijvoorbeeld een crosstraining, intervaltraining, tabata of circuittraining.

Small Group Training

Cooling down

De cooling down bestaat uit stretches en ontspannende oefeningen om je lichaam te laten herstellen van de op jouw niveau intensieve training. Tijdens de cooling down verlaag je geleidelijk je hartslag en ademhaling, en help je je spieren te ontspannen.

Afwisselend trainen op je eigen niveau

We plannen de lessen specifiek gericht op personen die zich ingeschreven hebben. Elke les is daardoor anders met afwisselende oefeningen, ook als je meerdere keren in de week komt sporten. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met onze Small Group Training en ervaar hoe leuk en motiverend sporten kan zijn!

Ik wil sporten, meld me aan!

Toch liever Personal Training?

Dit kan 1-op-1 of in duo's (Duo Training) en plannen we flexibel in op door jou aangegeven tijden.