Welkom bij Fysio Hier, jouw vertrouwde fysiotherapeut in de buurt van Boekel. Onze praktijk bevindt zich op 13 minuten rijden vanuit Boekel aan de Loopkantstraat 20 in Uden.

Waarom Fysio Hier kiezen als je in Boekel woont?

Op slechts 13 minuten rijden vanuit Boekel, bieden we de nieuwste faciliteiten en deskundige fysiotherapie. We helpen je o.a. bij het herstellen van een blessure, revalideren na een operatie, of werken aan je algehele welzijn.

Onze ervaren professionals staan klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Op zoek naar specifieke behandelingen zoals dry needling, shockwave therapie, of medical taping? Wij zijn er om jou te helpen bij het vinden van de juiste behandeling, we bieden een persoonlijke aanpak die bij jou past.

Op zoek naar een fysiotherapeut?

Of je nu in Boekel woont, werkt of sport, bij Fysio Hier verwelkomen we je graag op onze locatie aan de Loopkantstraat 20 in Uden. Jouw gezondheid is onze prioriteit, en we zijn toegewijd om je te ondersteunen op jouw weg naar optimaal welzijn. Ontdek onze moderne fysiotherapie praktijk, slechts 13 minuten rijden vanuit Boekel.

Of bel ons voor een afspraak

Fysio Hier bellen0413 289 694