Woon je in Venhorst en ben je op zoek naar een betrouwbare fysiotherapeut? Onze praktijk, gevestigd aan de Loopkantstraat 20 in Uden, is vanuit Venhorst gemakkelijk en snel te bereiken.

Waarom zou je voor Fysio Hier kiezen als je in Venhorst woont?

Vanuit Venhorst is onze praktijk vlot bereikbaar. We bieden de nieuwste faciliteiten en een brede expertise in fysiotherapie. Of je nu herstelt van een blessure, revalidatie nodig hebt na een operatie, of streeft naar een verbetering van je algehele gezondheid, wij zijn hier om je te ondersteunen.

Ons team van ervaren professionals is volledig toegewijd aan jouw gezondheidsdoelen. Ben je op zoek naar specifieke behandelingen zoals dry needling, shockwave therapie of medical taping? Wij zijn er om je te begeleiden naar de behandeling die het beste aansluit bij jouw behoeften, met een persoonlijke aanpak.

Woon je in Venhorst en ben je op zoek naar een fysiotherapeut?

Of je nu in Venhorst woont, werkt of sport, Fysio Hier is er voor jou. Jouw gezondheid is onze belangrijkste prioriteit en we zijn volledig toegewijd aan het ondersteunen van jouw pad naar optimaal welzijn. Bezoek onze moderne praktijk voor fysiotherapie, slechts een klein stukje rijden vanaf Venhorst.

Of bel ons voor een afspraak

Fysio Hier bellen0413 289 694